Oxymetholone och bodybuilding

Farmakologiska läkemedel kan öka idrottarens fysiska potential. Dessa kan vara olika riktade stimulanter, adrenomimetika och anabola steroider. Allt fler människor tar till sig steroider för att optimera sin träningsprocess och sitt liv maximalt. Även vid lågnivå tävlingar, i någon sport, använder de flesta anabola steroider. Det här är inte dåligt. Vid svår fysisk ansträngning är det nödvändigt att förhindra att kroppen skadas och förbättra effektiviteten. Anabola steroider aktiverar kroppens motsvarande processer, vilket bidrar till nya prestationer. Under sådana omständigheter, att överge användningen av farmakologi är ett dumt och oärligt beslut i förhållande till sig själv.

Vad är oxymetholon?

Anabola steroid Oxymetholone i medicin är utformad för att behandla anemianemi Oxymetholone och bodybuilding. Också oximetallon används för att skydda mot okontrollerad förlust av muskelmassa i immunbrist. Naturligtvis märkte sportskolan dessa effekter och projicerade dem senare i sporten. Oksimetalon användes för snabb tillväxt av massa kamagra oral gelé och styrka. Har funnit ansökan i bodybuilding, powerlifting och andra power sports.

Det öppnades 1960 i Mexiko. Beviljas för massanvändning redan av det amerikanska företaget Syntex. Medicinska mål i kampen mot anemi och den snabba förlusten av muskelmassa har gått tillbaka i bakgrunden. Oxymetalon har använts i olika sporter för att öka styrka och uthållighet. Framgångsrikt förankrad i dessa discipliner, där det är viktigt att lyfta stora vikter.

Effekter av oxymethalon

  1. Ökad muskelmassa. Vad man säger är detta ett av målen att skapa detta läkemedel, som i medicin används aktivt i kampen mot snabb viktminskning hos patienter med immunbrist. I sport hade denna effekt också en framgång bland kroppsbyggare.
  2. Ökning av styrkaindikatorer. Oxymetalon kan väsentligt öka idrottarens fysiska potential, som används inom kraftsporter, powerlifting. I kombination med testosteron kommer effekten att vara flera gånger högre.
  3. Stimulering av aptit. Anabola processer gör att kroppen behöver mer näringsämnen för att bygga muskler.
  4. Positiv effekt på lederna. Läkemedlet förbättrar funktionaliteten hos lederna på grund av ackumulering av vätska i fogpåsarna. Idrottare noterar borttagandet av smärta från gamla skador, vilket gör att du kan träna med mer intensitet. Ökar effektiviteten av träningen.
  5. Ökar effektiviteten hos andra steroider i cykeln. Faktum är att oxymetalon minskar nivået av globulin – ett hormon som binder könshormonerna. Som ett resultat ökar effekten av andra steroider.
  6. Burning fett. Studier har visat att oxymetalon i doser på 200-300 mg per dag har en egenskap av brännande subkutant fett. Från användningen av läkemedlet vid torkningssteget bör man dock avstå från och välja ett mer kostnadseffektivt arsenal av farmakologi.
  7. Pumpning. Oximetalon i medicin används vid behandling av anemi. Detta beror på stimulering av bildandet av nya röda blodkroppar – erytrocyter. Som ett resultat ger träningspasset i lämpligt pumpläge pumpningseffekten.
  8. Förekomst av venös sjukdom. I detta fall utövar idrottsmän att komma in i scenen, när kroppen redan är uttorkad och det finns inget överskott av vatten i kroppen. Oxymetalon gör musklerna mer saftiga, och kroppsbyggaren på scenen ser mer fördelaktig ut.

Den allmänna känslan av att använda oxymetalon är en snabb ökning i muskelmassa, en ökning i fysisk prestation: styrka och uthållighet. Stimulering av blodet leder till en ökning av uthållighet och en behaglig fullhet av musklerna Oxymetholone och bodybuilding och bodybuilding. När det gäller oxymetalon är det meningsfullt att träna i flera repetitionslägen, då idrottarna noterar en galen pumpning. Förutom fysiska effekter förbättrar det anabola steroidoximetallet livskvaliteten, humöret, kör till träning. Ger energi för att lösa vardagliga svårigheter behandling med steroider. Ger förtroende.

Hur man tar oxymetalon?

Läkemedlet presenteras i oral form, vilket gör den extremt bekväm att använda. Det är enkelt att övervaka den dagliga dosen och variera det beroende på mål och omständigheter, bedömning av din egen tolerans.

Standarddoseringen av oxymetalon ligger i intervallet 50-150 mg i huvudsak, det vill säga 1-3 tabletter. Å andra sidan finns det en fantastisk tendens att det inte finns någon vätskeretention vid ökade doser. Utan rädsla för biverkningar kan dosen höjas till 200-300 mg per dag.

Den dagliga mängden av ämnet ska delas upp i 2 receptioner: dryck på morgonen och på kvällen innan du lägger dig.

Med vad man binder oxymetalon?

anadrolOxymetholone och bodybuilding Denna anabola steroid visar sig väl i kombination med andra droger. Förmågan att minska nivået av globulin ökar effektiviteten av kombinerade kurser på muskelmassa.

Huvudtrenden i kombinationen är användningen av oxymetalon tillsammans med läkemedel med uttalad genomisk aktivitet. Det kommer att se bra ut testosteron enanthate, testosteron propionat, primobol, oxandrolon, trenbolone, boldere.

För en uppsättning muskelmassa kombineras oxymetalon med testosteron C, boldenomone, primer och simulator.

För att öka idrottarens kraftpotential är oxymetalon bunden till olika testosteronestrar Oxymetholone och bodybuilding. Du kan också försöka slå på oxaveren.

Läkemedlet är inte inriktat på torkningskurser. För detta är andra anabola steroider lämpliga.

Den enda oönskade följeslagaren av oxymetalon är nandrolon, som har en hög progestogen aktivitet.

Ja, oxymetalon har en hög progestogen aktivitet. Undertryck det kommer att hjälpa till med att inkludera i cykeln av anabola steroider stanozolol.

Det är inte nödvändigt att kombinera oxymetalon och methandrostenolon. Det här anabola paret kommer att öka vikten på idrottaren avsevärt, men de flesta rekryterade måste gå till vattnet. Dessutom är de två orala steroider, vilket ökar leverns aktivitet.

admin Författare