Oxymetolon Anadrol Biverkningar

Det finns flera möjliga Anadrol biverkningar. Den Oxymetolon hormon är inte vad vi skulle etikett bieffekt vänlig, men säker användning är möjlig. Med en ansvarsfull användning, de flesta friska vuxna män kan använda denna steroid utan komplikationer på grund av Anadrol biverkningar. Men även med en ansvarsfull användning av Anadrol biverkningar kan fortfarande visa upp, men förhoppningsvis i ett kontrollerbart sätt. För att uppnå denna nivå av kontroll första steget är att inse de möjliga Anadrol biverkningar. Från det att vi måste förstå vad vi kan göra åt dem om de skulle uppstå, liksom åtgärder för att minska sannolikheten för att sådana effekter kan uppstå.

Östrogena Anadrol Biverkningar

Den Oxymetolon hormon är ett dihydrotestosteron (DHT) som härstammar anabola androgena steroider. Detta hormon inte aromatize, men till skillnad från de flesta DHT föreningar är det mycket östrogena. Av denna anledning, Anadrol biverkningar kan inkludera testogel gynekomasti och överflödigt vatten retention. I själva verket, svår vätskeretention är inte ovanligt med denna steroid.

För att bekämpa den östrogena Anadrol biverkningar, många män kommer att vända sig till anti-östrogener. Aromatashämmare (AI) används ofta på grund av sin extrema kraft i att de hämma aromatisering. Men när det kommer till Anadrol biverkningar det finns ingen att hämma aromatisering, det finns ingen testosteron till östrogen konvertering. AI: s verkar för att erbjuda ett visst skydd, men ofta Selektiv Estrogen Receptor Modulatorer (SERM) behövs. SERM är, alpha pharma healthcare medan de som inte kommer att minska östrogen, kommer att ansluta till östrogen receptorer förebygga östrogena åtgärd på platsen. Oavsett, SERM-eller AI, de flesta män kommer att behöva någon typ av anti-östrogen för att bekämpa den östrogena Anadrol biverkningar.

Androgen Anadrol Biverkningar

Anadrol, som de flesta DHT föreningar, kan leda till androgena biverkningar och tungt så. Akne, kropp, hår tillväxt och hår förlust är alla möjliga med denna steroid. Men sådana Anadrol biverkningar är starkt beroende av genetiska anlag. Om du har anlag för manliga mönster skallighet, du kommer att förlora ditt hår-oavsett vad du gör, men användningen av Anadrol kan snabba upp det. De som inte är predisponerade kommer inte att förlora något hår. På samma sätt, de som är känslig för akne kan hitta finnar att vara ett problem. De som inte sällan har ett problem. Om du är känslig, hålla sig ren och torr i alla tider kommer att hjälpa. Detta innebär att duscha varje gång du blir svettig eller åtminstone förändras till en ren, torr tröja och duscha så snart du kan.

Ett viktigt meddelande – androgenicity av Anadrol kan inte minskas med 5-alfa reduktas hämmare. Många steroid användare kommer att använda sådana inhibitorer för att skydda mot androgenicity av en steroid, men det kommer inte att fungera med Anadrol. Den Oxymetolon hormon alpha pharma är inte metaboliseras av 5-alfa-reduktas-enzymet och relaterade hämmare kommer att ha någon påverkar.

Hjärt-och Anadrol Biverkningar

Hjärt-och Anadrol biverkningar är kanske det mest om. Den Anadrol biverkningar kan innehålla högt blodtryck och högt kolesterol. Om du lider av högt blodtryck eller kolesterol bör du inte komplettera med anabola steroider.

För de flesta män, om de kontrollerar vätskeansamling de kommer inte ha ett problem med högt blodtryck. Dock, kontrollera vätskeretention kan vara svårt för en hel del män med denna steroid. Du måste hålla ett öga på ditt blodtryck genom varaktighet för användning. För att undvika andra aktiviteter som främjar högt blodtryck är också rekommenderas som rökning, överdriven alkoholkonsumtion och ett överskott av konsumtion.

Den Anadrol biverkningar kan också innehålla ökar i LDL-kolesterol (det onda kolesterolet) samt betydande HDL-kolesterol (det goda kolesterolet) dämpning. Detta kan kontrolleras, men som med blodtryck det kommer att ta lite ansträngning. De flesta män uppmuntras att komplettera med ett kolesterol antioxidant tillägg, men detta är bara det första steget. Individens kost ska kolesterol vänliga. Ett kolesterol vänliga diet kommer att vara låg i mättade fettsyror och enkla sockerarter. Det kommer också att bli rik på omega-fettsyror. Dagliga fiskolja tillskott rekommenderas. Den enskilde ska också steroids online se till att han har daglig kardiovaskulär aktivitet i hans rutin. Friska vuxna män som följer dessa steg, förutsatt att det finns någon bakomliggande problemet, bör kunna undvika hjärt-och Anadrol biverkningar.

Testosteron

Oavsett genetik, din kost eller kosttillskott du kanske tar Anadrol biverkningar kommer att omfatta bekämpning av naturliga testosteron produktion i alla män som komplement. På grund av detta förtryck, de flesta män uppmuntras att komplettera med någon form av exogent testosteron. Den form av testosteron som du väljer är oviktiga. Det enda som spelar roll är att kroppen är med tanke på vad det behöver för en låg testosteron tillstånd ska undvikas. De som inte innefattar exogent testosteron ökar risken för att en låg testosteron skick och alla relaterade symtom det bär.

oxymetolon biverkningar

Medan Anadrol biverkningar inkluderar testosteronsuppression, använda en gång avbryts och alla exogena hormoner har rensat systemet naturliga produktionen kommer att börja igen på egen hand. I syfte att underlätta en smidig återhämtning, de flesta män kommer att behöva genomföra en Post Cykel Terapi (PCT) plan när alla steroid bruk.

En viktig notering naturliga testosteron återhämtning förutsätter att den enskilde inte allvarligt skada hans Hypotalamus-Hypofys-Testikel-Axeln (HPTA) med felaktig tillskott praxis. Det förutsätter också att det var ingen tidigare låg testosteron skick.

Levertoxicitet

Som med testosteronsuppression, Anadrol biverkningar kretsar kring levertoxicitet är garanterad. Detta är en C17-alfa alkylerade (C17-aa) anabola steroider, och oberoende av genetik detta gör det hepatotoxisk. Levervärden kommer att öka i användning. Detta betyder inte att skada har inträffat, men det är en indikator på stress och skador framöver. Om din lever inte frisk bör du inte komplettera med denna steroid. Om du är frisk nog för att användas, för att undvika skador på levern kommer steroids for sale du att behöva följa en uppsättning riktlinjer. Om du är frisk nog för att använda, om du följer dessa riktlinjer, samtidigt som enzymet värden kommer att öka med användning de kommer att återgå till det normala inom kort efter användning upphör och inga skador kommer att ske. Riktlinjerna är följande:

  • Undvik alkohol konsumtion: hög alkoholkonsumtion är mycket påfrestande för levern. Att undvika all alkohol är inte en dålig idé, särskilt om Anadrol använda för att förbättra prestandan.
  • Undvik all Over the Counter (OTC) läkemedel när det är möjligt.
  • Många OTC-medicin är hepatotoxisk. Faktum är att många är mer hepatotoxisk än några anabola steroider. Användningen bör begränsas till att endast när det är nödvändigt.
  • Inte komplettera med andra C17-aa steroid när du använder Anadrol.
  • Ingen C17-aa steroider bör användas under minst sex veckor efter Anadrol användning har upphört – längre paus bättre.
    Totala användning bör inte överstiga 4-6 veckor.

admin Författare