Vad är oxymetholon?

Till denna dag är Oxymetholone den mest effektiva oral steroid som finns tillgänglig på marknaden.

Den aktiva kemiska ”Oksimetolon” uppträdde på marknaden i960 tack vare företaget Sinteks. Fram till början av 90-talet producerades detta läkemedel i många länder av olika tillverkare och var väl tillgängligt. Då förändrade situationen, särskilt från 1991 till 1993gg. Många droger med detta ämne togs tillbaka från produktionen. Extremt smärtsam var suspensionen av produktionen av Plenistril. I framtiden distribuerades det spanska läkemedlet Oksitozona-50 på den svarta marknaden, detta gap var fyllt. När i början av 1993 upphörde Syntex Latina produktion av Oxytozole-50 – situationen förvärrats. Konsekvensen var en fantastisk ökning av priserna på drogen och inköp av det av affärsmän. De enda ursprungliga förberedelserna som lämnats i Europa i handel är: Engelska Anapolon-50, och tjeckiska Oxymetholone-50.

anadrolOxymetholone är den starkaste och mest effektiva orala steroiden. Läkemedlet har en exceptionellt stark androgen effekt, och är också mycket intens anabole. Av samma skäl, på kortast möjliga tid, uppnås stora ökningar i styrka och muskelmassa. Det är inte ovanligt att få vikt i 5-7 kg och mer i endast 14 dagar. I detta fall finns det en partiell ökad ackumulering av vatten i kroppen, vilket snabbt ökar muskelvolymen och i en rekordtid ger de som använder detta läkemedel ett massivt utseende. eftersom muskelcellen lockar mycket vatten till sig själv, då genererar den allmänna muskulaturen ett jämnt, uppblåst utseende hos de flesta idrottare. Oxymetholon ger inte muskeltillväxt, men endast kvantitativ, vilket är önskvärt under lågsäsong. Oxymetholone ”smörjer” lederna eftersom det finns ackumulerade vatten, vilket inte är en obetydlig faktor i den enorma ökningen av styrka och underlättar utbildningskroppsbyggare som lider av sjukdomar i lederna.

Viktlifter av högre viktkategorier beder för oxymetholon. Tack vare den disciplin i kost och samtidig mottagning av ‘Nolvadex’ och ‘Privirona ”vätskeretention kan avsevärt reduceras till ett minimum, med en respektabel vinst på muskeln. Med hjälp av Oxymetholone lär kroppsbyggare under träningen en aldrig tidigare skådad ”pumpeffekt” i den inblandade muskelgruppen. I kroppen finns en betydande ökning av blodvolymen, vilket leder under träning till ett ökat blodflöde till musklerna.

Oxymetholon ökar antalet erytrocyter i blodet, så att musklerna bättre levereras med syre. Ökad uthållighet och muskelprestanda. Även efter flera tillvägagångssätt har idrottaren en bra styrka. Vissa bodybuilders säger överdrivet och med smärtsamt ”pumpeffekt”, och att de hade under träning, efter en liten mängd metoder, avsluta arbetet med en viss muskel grupp och överfördes omedelbart till en annan grupp av muskler. Ofta kallad ”pumpeffekt” ger en idrottsman en fantastisk känsla av tillfredsställelse under träning. En stark androgen effekt. Oxymetholon bidrar till en mycket hög kroppslig regenerering, så det är helt enkelt omöjligt att när man tar läkemedlet ”överträning”. Ofta efter en hård träning idrottsman en känsla av att han har kunnat träna ett par timmar, och trots det faktum att idrottare brukar träna 6-7 gånger i veckan. Kroppsbyggare själva ser tydligt sina framsteg.

Även Oxymetolon är inte en steroid för förberedelserna för en tävling, är det som ingen annan drog hjälper till i kosten för att bibehålla muskelmassa och ger intensiv träning. Många idrottsmän använder det fram till sista veckan innan tävlingen, och ackumuleringen av vattenmassan problem löses med antiöstrogener och dehydratiseringsmedel, så att de visas på scenen av massiv och yngel. Vad gäller dosen skiljer sig åsikterna här. Tillverkaren av den tidigare spanska ”Oksitozona 50” Syntetisk Latino, rekommenderar att ta från 1 till 5 mg per 1 kg vikt per dag. Det visar sig att en idrottsman som väger 100 kg borde styra upp till 500 mg av läkemedlet varje dag, d.v.s. 10 tabletter om dagen, vilket är helt orealistiskt, eftersom data är alltför överdrivna och kan leda till de starkaste biverkningarna. En rimlig dos för en idrottsman ligger någonstans i 1 mg per 1 kg vikt per dag. Detta motsvarar 1-4 tabletter (50-200 mg) per dag. Doser överstigande 4 tabletter ska inte tas under alla omständigheter, tk. Vi tror att 3 flikar. per dag utgör redan den maximala dagliga dosen.

Vem vill börja använda drogen bör börja med bara en 50 mg tablett om dagen. Om några dagar, och ännu bättre, en vecka senare, kan den dagliga dosen fördubblas och tas på morgon och kväll med måltider. Kroppsbyggare, som redan har avancerat eller väger mer än 100 kg, kan ta denna dos till 150 mg per dag under den tredje veckan. Men en sådan dos bör ändå inte utföras i mer än två, tre veckor på grund av den mycket snabba mättningen av receptorerna. Läkemedlet ska inte överstiga 8 veckor.

Oksimetolon, som ofta uppträdde i början av kursen, försvinner snabbt, en stor massaökning. Därför finns det två sätt: antingen en ökning av dosen, som bör undvikas av idrottare på grund av ökad risk för biverkningar. eller, bättre, byta till ett annat läkemedel. Vem tar Oxymetholon 5-8 veckor kan lägga till 10 kg i vikt. Detta är en bra prognos för någon idrottsman, som kan fungera som en signal att sluta ta drogen. Det är sant att, eftersom tidsfristen steroid Oxymetholone Kursen fortsätter med ett annat läkemedel, eller en idrottsman, som ofta har observerats, för naikrotchayshego term kan förlora majoriteten gjort vinster. Ingen annan anabolisk / androgen steroid orsakar en sådan snabb minskning av muskelmassa och styrka.

Känd tyngdlyftare sa en gång: ”Om efter att du slutat ta drogen för att hjälpa tre gånger, du väger mindre än 5 kg exakt och otozhmesh från butiker på 10kg mindre.” Därför långt ifrån ser bodybuilders fortsätter att ”rate” för ett par veckor, med hjälp av injicerbara testosteron som ”Sustanon 250” eller ”testenat”.

För att bygga muskler och styrka kombinerar idrottare ofta Oxymetholon 50 med ”Deca-Durabolin” eller med ”Testosteron”. En av de mest effektiva kombinationerna, avgudade av yrkesmän är Oxymetolon 50 100 mg per dag, och ”Para” 152-228mg per vecka, samt ”Sustanon” vid en dos av 500 mg per vecka. Denna kombination packar muskelmassa och styrka, som ingen annan. Oxymetholon 50 är inte en steroid för nybörjare, och kan bara introduceras när kroppsbyggaren har nått en viss utvecklingsnivå, och även när han har ackumulerat en viss erfarenhet av att använda ”lättare” steroidläkemedel. Oxymetholon 50 är tyvärr en av de mest skadliga orala steroiderna, vilket orsakar ett antal biverkningar. Eftersom det är surgjort (17 alfa), är det giftigt för levern. Det finns leveransbrott, som initialt uttryckte sig i en ökad leveraktivitetskoefficient, men senare, särskilt med för hög och lång dosering av läkemedlet, resulterar leverskador. De första tecknen på leverskador är guling av naglar och fingrar, liksom gulning av huden. Oximetholon 50 är den enda steroid som misstänks för att orsaka leverkreft. Ämnet oximetolon lätt omvandlas till östrogen, så frekvent feminisering och fenomen av ackumulering av vatten i kroppen, såsom beskrivits ovan, vilket kräver mottagande antiöstrogener (t ex. ‘Nolvadex’ och ‘Proviron® ”). En stark ackumulering av vatten är fylld med vissa och det kan leda till ökat tryck i blodet. Detta innebär i extrema fall behovet av att ta blodtryckssänkande, till exempel. ”Kataprezana”. eftersom En del av den aktiva kemiska substansen kan omvandlas till dihydrotestosteron, stark akne och ökad håravfall är möjlig. Kroppsbyggare, som drabbas starkt av oxmetholon 50 med uttalad steroid akne, kan lösa detta problem med hjälp av ”Roakkutan” som finns på tyska apotek. Det kan också förekomma biverkningar som huvudvärk, illamående, kräkningar, magont, sömnighet och diarré. En kroppsbyggare kan ha en känsla av ”generell sjukdom”, i motsats till läkemedlet ”Dianabol”, som är en förberedelse av ett bra emotionellt tillstånd. Ofta finns det en paradoxal situation: å ena sidan blir idrottaren starkare och mer massiv, å andra sidan – känns inte så bra. Ökad aggressivitet med en hög nivå av androgener uppenbaras när stora mängder av ”testosteron” administreras samtidigt.

Oxymetholon 50 – Ej lämplig för äldre idrottare, eftersom de är mer benägna att ha olika biverkningar. Dessutom är de särskilt höga risker för leverskador och prostatakarcinom. I kombination med sedvanliga – att bygga muskler och kaloririka, olyckligtvis kan ofta fettrik kost leda till ökad blodkolesterol, att LDL-förhållandet öka och minska i HDL-kvoten. Produktionen av egen testosteron reduceras kraftigt, eftersom Oxymetholon 50 har en retarderande effekt på hjärnhypothalamus, vilket minskar eller helt stoppar frisättningen av gonadotropinhormon. Därför är det absolut nödvändigt att ta stimulanser som stimulerar produktionen av testosteron, såsom ”HCG” och ”Dinerik”, för att hålla nivån av hormonproduktion i testiklarna. I början av mottagningen ”Anapolon” märker vissa idrottare ett kraftigt ökat sexuellt intresse, vilket inom några veckor går ner.

fat burn diet bodybuilding stanoxyl 10 gynecomastia in bodybuilders

admin Författare